INOXCROM KFT. 9028 Gyor, Fehérvári út 75.
Tel/Fax: 06-96-433-032 Mobil: 06-20/9627-728

Az INOXCROM KFT által gyártott pick-up kiegészítők a jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviselik Magyarországon. A nemesacél gallytörő rács, lökhárító, fellépő küszöb, borulásvédő, csőküszöb, spoiler cső, vadrács és az egyéb kiegészítők nem csak tetszetős, de rendkívül tartósak is.

A jövő személyvédő csövei:

EC – Típusjóváhagyással
EU – Minősítéssel

Örömmel tudatjuk minden leendő és régi ügyfelünkkel, hogy az INOXCROM KFT van abban a szerencsés helyzetben, hogy 2009. májusától Magyarországon elsőként gyárthatja az Európai Unió követelményeinek megfelelő gallytörő rácsot, rozsdamentes nemesacélból NISSAN Patfander és NISSAN D40-es terepjáróra, mely követi az EU irányelvét, a gyalogosvédelmet.

Az INOXCROM KFT által gyártott pick-up kiegészítők a jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviselik Magyarországon. A nemesacél gallytörő rács, lökhárító, fellépőküszöb, borulásvédő, csőküszöb, spoiler cső, vadrács és az egyéb kiegészítők nem csak tetszetősek, de rendkívül tartósak is.
Pick-up kiegészítők 60-as és 70-es csőátmérőjű rozsdamentes nemesacél csőből készülhetnek, minden igényt kielégítő variációban.
MINDEN AMI NEMESACÉL!
Minden off-road 4×4-es autóra felszerelhetőek, persze szerelési útmutató segítségével – melyet a gyártó mellékel a termékhez – kizárólag csak a gyárilag kialakított helyre. A terepjáró gépkocsikra általunk gyártott díszítő elemek elkészítése során arra törekedtünk, hogy anyaguknál, formájuknál fogva tovább növeljék a pick-up járművek eleganciáját, sportosságát és lendületet biztosítsunk számára. A legkiválóbb minőségű csövekből, KO33 rozsdamentes nemesacélból készítjük termékeinket. A TÜV HANNOVER KTI KFT által minősített engedéllyel rendelkezik, uniós kódos műbizonylattal ellátottak.

2009. májusától Magyarországon elsőként cégünk gyárthatja az Európai Unió szigorú követelményeinek megfelelő gallytörő rácsot, mely követi az EU irányelvét, a gyalogosvédelmet.

A biztos jövőért: Védőrácsok, gallytörő rács rozsdamentes acélból
EU – Típusjóváhagyással
EU – Minősítéssel
EU – Gallytörő rács!

Ez az új Európai Uniós program a gyalogosok biztonságára, különösen a gyermekek védelmére irányul. A törésteszteken bebizonyították, hogy a védőrácsok nem jelentenek veszélyt sem a gyalogosokra, sem pedig a gyerekekre, sem a motorosokra.
A védőrácsok tesztelésének értékelései az EU gyalogos programja által megkövetelt feltételekkel lettek meghatározva. Az eredmények megfelelnek az új program szigorú irányelvének. Így az általunk gyártott védelmi rendszerek EU működési tanúsítvánnyal vannak ellátva.

Formálja izlésére autóját, természetesen az erőt sugárzó INOXCROM tartozékokkal!

Cégünk 2000-ben kezdte meg tevékenységét 2 fővel egy 80 négyzetméteres helységben. 4×4 -es terepjáró gépkocsikra gyártunk rozsdamentes, nemesacél csőből pick-up kiegészítőket, gallytörö rácsot, fellépő küszöböt, lökhárítót, borulásvédőt, spoilert csöveket, csőküszöböt, vadrácsot és egyéb kiegészítő elemeket. De szívesen vállaljuk egyedi igények megvalósítását is, mint például motor kiegészítők, kamion lámpatartók, hajóalkatrészek, állványok, vendéglátóipari asztalok, cukrász tálcák elkészítését rövid határidővel.

A minőség, a folyamatos és pontos munka meghozta eredményét. A 80 nm-es műhelyből egy 1000 nm-es területen lévő, 500 nm-es saját csarnokba költözhettünk, ahol jelenleg 10 fővel folyik a termelés.

Az évek során kialakult magas minőségi szintű gyártás tette lehetővé, hogy országosan 180 márkakereskedővel állunk kapcsolatban, akik folyamatosan növelik termékeink megismertetését és értékesítését. De nem csak márkakereskedő, hanem van több száz magánszemély is, aki a nálunk vásárolt termékkel elégedett volt, ezért tovább ajánlott minket ismerőseinek.
Hiszen a legjobb reklám az elégedett ügyfél!
Valamint külföldi partnereink is vannak, akik szintén a pick-up kiegészítők értékesítésével segítik munkánkat.

Cégünk folyamatosan fejleszt és új technológiákat alkalmaz. Mivel az mindenki előtt világos, hogy egy cég csak akkor lehet hosszú távon sikeres, ha többféle tevékenységet is végez egyszerre, ezért mi is bővítettük tevékenységi körünket. Rozsdamentes kül- és beltéri korlátok gyártásával is elkezdtünk foglalkozni, valamint rozsdamentes, nemesacél termékek csőhajlítását, csiszolását és polírozását is vállaljuk. Gépparkunkat szintén gyarapítottuk az évek során, egy HERBER típusú csőhajlító géppel. Így lett teljes a géppark, amivel a termelés gyors, pontos és folyamatos lehetett.

Ez a többféle tevékenységi kör hol kiegészíti egymást, hol erősítik egymást, igy tervezhetőbbé és termelékenyebbé válik a munkavégzés. Persze ehhez mindenképpen szakemberekre van szükség, úgy az irányítás, a szervezés és persze a fizikai munkavégzésnél is. Nálunk ez az évek folyamán fokozatosan kialakult, a minőség és a precíz munka előbb-utóbb meghozza a várt eredményt!