R INOXCROM KFT. Csőhajlítás, csőhengerlés. Rozsdamentes, gallytörő rács, oldalfellépő küszöb, borulásvédő bukócső, első és hátsó lökhárítók, kültéri korlát, beltéri korlát, medence korlát. Hintók, maratonkocsi gyártása. 

:: Gallytörõ rácsok

:: Oldalfellépõ küszöbök

:: Elsõ és hátsó lökhárítók

:: Bukócsövek, borulásvédõk

:: 4x4 Off-Road termékek

:: Kül- és beltéri korlátok, medencekorlátok

:: Hintók, maraton kocsik gyártása

:: Csõhajlítás 0-100-as átmérõig

:: Rozsdamentes anyagmegmunkálás

INOXCROM KFT.   9028 Gyõr, Fehérvári út 75.
Tel/Fax: 06-96-433-032   Mobil: 06-20/9627-728


Az INOXCROM KFT által gyártott pick-up kiegészítők a jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviselik Magyarországon. A nemesacél gallytörő rács, lökhárító, fellépőküszöb, borulásvédő, csőküszöb, spoiler cső, vadrács és az egyéb kiegészítők nem csak tetszetősek, de rendkívül tartósak is.
Pick-up kiegészítők 60-as és 70-es csőátmérőjű rozsdamentes nemesacél csőből készülhetnek, minden igényt kielégítő variációban.
MINDEN AMI NEMESACÉL!
Minden off-road 4x4-es autóra felszerelhetőek, persze szerelési útmutató segítségével - melyet a gyártó mellékel a termékhez - kizárólag csak a gyárilag kialakított helyre. A terepjáró gépkocsikra általunk gyártott díszítő elemek elkészítése során arra törekedtünk, hogy anyaguknál, formájuknál fogva tovább növeljék a pick-up járművek eleganciáját, sportosságát és lendületet biztosítsunk számára. A legkiválóbb minőségű csövekből, KO33 rozsdamentes nemesacélból készítjük termékeinket. A TÜV HANNOVER KTI KFT által minősített engedéllyel rendelkezik, uniós kódos műbizonylattal ellátottak.

2009. májusától Magyarországon elsőként cégünk gyárthatja az Európai Unió szigorú követelményeinek megfelelő védőrácsot, mely követi az EU irányelvét, a gyalogosvédelmet.


A biztos jövőért: Védőrácsok, rozsdamentes acélból
EU - Típusjóváhagyással
EU - Minősítéssel
EU - Gallytörő!


Ez az új Európai Uniós program a gyalogosok biztonságára, különösen a gyermekek védelmére irányul. A törésteszteken bebizonyították, hogy a védőrácsok nem jelentenek veszélyt sem a gyalogosokra, sem pedig a gyerekekre, sem a motorosokra.
A védőrácsok tesztelésének értékelései az EU gyalogos programja által megkövetelt feltételekkel lettek meghatározva. Az eredmények megfelelnek az új program szigorú irányelvének. Így az általunk gyártott védelmi rendszerek EU működési tanúsítvánnyal vannak ellátva.

Formálja izlésére autóját, természetesen az erőt sugárzó INOXCROM tartozékokkal!


Csőhajlítás

csőhajlítás rövid határidővel - csőhajlítás kiváló minőségben

HERBER típusú csőhajlító gép

2004-ben egy HERBER típusú csőhajlító géppel bővítettük gépparkunkat. Különböző átmérőjű ( 0-100-as) csövek, valamint különböző falvastagságú és rádiuszú zártszelvények hajlítására alkalmas, többféle szerszám segítségével.
Bér csőhajlítást( bérhajlítást) szabad kapacitásunk erejéig vállalunk. Amennyiben nem rendelkezünk a megfelelő szerszámmal a csőhajlításhoz, szerszámot rövid határidővel elkészíttetjük és akkor a csőhajlítás megvalósítható.
Ez a gép fő profilunk előállításában nagy szerepet játszik, pick-up kiegészítő termékeket e nélkül nem tudnánk gyártani. De a kül - és beltéri korlátok, motor kiegészítők, kamion lámpatartok előállításánál is szükséges a csőhajlító gép.A csőhajlítást követő munkafázis a fémmegmunkálás, felületkezelés (csiszolás,polírozás). Valamint a csőhajlítással szorosan összefüggő munkafeladat a darabolás, AWI és CO2 hegesztés. Tehát a csőhjlítás után következő, fémmegmunkálással kapcsolatos összes feladat elvégzését vállaljuk rövid határidővel és piacvezető áron.
Csőhajlítást előre elkészített rajz vagy mintadarab alapján készítjük.
Gyors és pontos határidő betartásával, minőségi munka elvégzését, bérhajlítását vállaljuk.    ajánlatkérés ›››


Csőhengerlés, spirálhengerlés, profilhengerlés, szöghengerlés

csőhengerlés rövid határidővel - csőhengerlés kiváló minőségben

APK–61 cső és profilhengerítő gép CNC vezérléssel

Az APK 61-es modell alsó görgői képesek függetlenül működni. E tulajdonság révén képes a gép mindkét véget előhajlítani. Spirálhajlításkor minimálisra tudjuk csökkenteni az anyag deformációját, vezetőgörgők használatával.
Az Akyapak gépek CE minősítéssel rendelkeznek, és minden hidraulikus és elektromos biztonsági előírásnak megfelelnek.
Az Akyapak gépek különböző opciókat nyújtanak, melyek könnyebbé teszik a hajlítási folyamatot:

 • Vízszintes és függőleges működés
 • Hidraulikus vezetőgörgők 3-irányú mozgása
 • Hidraulikus vezetőgörgők 2-irányú mozgása
 • Digitális kijelző a vezetőgörgőkhöz
 • Különböző típusú cső- és profilgörgők
 • Speciális görgők profilok, szögek, spirál készítéséhez
 • Végtelen számú forgási sebesség variáció
 • CNC vezérlő rendszerek
 • Központi és oldaltámaszok nagy spirálhajlításhoz
 • Digitális kijelző
 • Különböző feszültség és frekvencia
 • Hidraulikus húzókar rendszer IPE, HEA, HEB és U profilok hajlításához

A hengerítő gép alkalmas csővek, profilok, zártszelvények és szögek hajlítására.
   ajánlatkérés ›››

Csiszolás, polírozás

Ahhoz, hogy a rozsdamentes, nemesacél cső esztétikailag kifogástalan legyen, csiszolni és polírozni kell a terméket. A felület megmunkálását, csiszolását és a felület védelmet, polírozást szakembereink végzik, mely kézzel és géppel egyaránt történik. A gépi csiszolással és polírozással a durvább hegeket, kézi polírozással pedig finomítják és készre fényezik a terméket.


Hintók, maratonkocsik gyártása

Minden egyes darab, gazdája büszkesége.
Minden együtt töltött idő csodálatos élmény Kell, hogy legyen.

Cégünk hintók, sétakocsik, tréning - jártatókocsik és maratonkocsi gyártását kezdte meg. Célunk a vevő, megrendelő kérésének, igényeinek teljeskörű kiszolgálása, és ennek megfelelően a kért verseny illetve hobbi kocsi legyártása. A munkaköri körülményeink lehetővé teszik hintók, maratonkocsik gyártását. Mivel saját csarnokunkban folyik a munka a megfelelő gépparkkal, szakmailag hozzáértő munkatársakkal, 10 éve kialakított árubeszerzési lehetőségeinkkel.

Készítünk hagyományos, megszokott anyagokból maratonkocsit, jártatókocsit, de a modern technológiákat, design-t követve rozsdamentes nemesacélból strapabíró, igényes kivitelű verseny vagy hobbi kocsi gyártható. Mindezt a vevő igénye szerint alakítjuk. Követve az idő során kialakult kocsigyártás írott és iratlan szabályait, a hagyományok megtartásával, de haladva a korral gyártjuk tréning-, jártató-, és maratonkocsiainkat, melyek ebben a században nagyon divatosak lettek. Ismét előtérbe került a ló, a lótartás és a lovas oktatás. Tehát a ló szeretete.

Nincs oly bensőséges titok, mint amely a lovas és a ló között alakul ki.

A modern kor találmányait alkalmazva ( légrugó, ötödik kerék, rúdcsillapító, tárcsafékek, csapágyazott- gumirozott kerekek, és egyéb alkatrészek) a lovak számára nem jelent megterhelést a kocsik húzása, ily módon lovas és lova örömmel töltik egymással az időt. Ezekhez az örömteli pillanatokhoz szeretne az INOXCROM KFT hozzájárulni egy egyedileg kialakított, ló és lovas számára is megfelelő: hintó, maraton kocsi, jártató kocsi , tréning kocsi, sétakocsi legyártásával.

   ajánlatkérés ›››


Hintók, maraton kocsik gyártása Hintók, maraton kocsik gyártása Hintók, maraton kocsik gyártása

Korlátok

beltéri korlátok  ::  kültéri korlátok  ::  medence korlátok


Ha egy új házat építünk, vagy régi újítunk fel, vagy akár medencénket szeretnénk biztonságosabbá tenni, a ház külső és belső összhangjának megteremtésében fontos szerepe van a korlátnak. Fő feladatuk a biztonság ellátása. A lépcsőn, a teraszokon, medence szélén segítséget adnak, kapaszkodhatunk beléjük és megvédenek a leesés veszélyétől. De az esztétika is nagyon fontos, hiszen a korlát házunk berendezési tárgya. A beltéri korlátok kiválasztásánál figyelembe kell venni a különböző lakásfelszerelések anyagát, színét, formáját. Egy családi házban, irodaépületben, galéria vagy épp egy kapaszkodó, kézfogó meghatározó lehet a helyiség összhangja tekintetében. Az évek során divatossá vált a rozsdamentes, nemesacél csőből készülő kül - és beltéri korlát, medence korlát, ami lehet szálcsiszolt vagy fényes, valamint igény szerint festett kivitelben. De a korlát, lépcső kiegészítő elemeit nem fontos ugyanabból az anyagból készíteni, lehet más anyagokkal kombinálni. Minden a fantáziára van bízva. Korlátrendszerek egyedi igények, elképzelések alapján valósulnak meg.

A rozsdamentes acélból készült korlátok rendkívül könnyen tisztán tarthatóak, higiénikusak. Rozsdamentes korlátok strapabíróak, víznek és párának ellenállnak. Ezek a korlátok több generáción keresztül szolgálhatják családját. A rozsdamentes korlát, kerítés előnyei, hogy rendkívül időtállóak, masszív, nem deformálódik, nincs szükség korrózió védelemre, és természetesen esztétikus, eleganciát sugároz.

A kiváló minőségű korlát, kerítés, kapu , kapaszkodó és egyéb rozsdamentes acél termék elkészítéséhez szükség van a megfelelő technológiai háttérre, mellyel cégünk rendelkezik.

Minőségi munkát kínálunk - piacvezető áron, egy olyan termékhez, mely örök életre szól!

Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk Önnek!