R INOXCROM KFT. Csőhajlítás, csőhengerlés. Rozsdamentes, gallytörő rács, oldalfellépő küszöb, borulásvédő bukócső, első és hátsó lökhárítók, kültéri korlát, beltéri korlát, medence korlát. Hintók, maratonkocsi gyártása. 

:: Gallytörõ rácsok

:: Oldalfellépõ küszöbök

:: Elsõ és hátsó lökhárítók

:: Bukócsövek, borulásvédõk

:: 4x4 Off-Road termékek

:: Kül- és beltéri korlátok, medencekorlátok

:: Hintók, maraton kocsik gyártása

:: Csõhajlítás 0-100-as átmérõig

:: Rozsdamentes anyagmegmunkálás

INOXCROM KFT.   9028 Gyõr, Fehérvári út 75.
Tel/Fax: 06-96-433-032   Mobil: 06-20/9627-728


Cégünk 2000-ben kezdte meg tevékenységét 2 fővel egy 80 négyzetméteres helységben. 4x4 -es terepjáró gépkocsikra gyártunk rozsdamentes, nemesacél csőből pick-up kiegészítőket, gallytörö rácsot, fellépő küszöböt, lökhárítót, borulásvédőt, spoilert csöveket, csőküszöböt, vadrácsot és egyéb kiegészítő elemeket. De szívesen vállaljuk egyedi igények megvalósítását is, mint például motor kiegészítők, kamion lámpatartók, hajóalkatrészek, állványok, vendéglátóipari asztalok, cukrász tálcák elkészítését rövid határidővel.

A minőség, a folyamatos és pontos munka meghozta eredményét. A 80 nm-es műhelyből egy 1000 nm-es területen lévő, 500 nm-es saját csarnokba költözhettünk, ahol jelenleg 10 fővel folyik a termelés.Az évek során kialakult magas minőségi szintű gyártás tette lehetővé, hogy országosan 180 márkakereskedővel állunk kapcsolatban, akik folyamatosan növelik termékeink megismertetését és értékesítését. De nem csak márkakereskedő, hanem van több száz magánszemély is, aki a nálunk vásárolt termékkel elégedett volt, ezért tovább ajánlott minket ismerőseinek.
Hiszen a legjobb reklám az elégedett ügyfél!
Valamint külföldi partnereink is vannak, akik szintén a pick-up kiegészítők értékesítésével segítik munkánkat.

Cégünk folyamatosan fejleszt és új technológiákat alkalmaz. Mivel az mindenki előtt világos, hogy egy cég csak akkor lehet hosszú távon sikeres, ha többféle tevékenységet is végez egyszerre, ezért mi is bővítettük tevékenységi körünket. Rozsdamentes kül- és beltéri korlátok gyártásával is elkezdtünk foglalkozni, valamint rozsdamentes, nemesacél termékek csőhajlítását, csiszolását és polírozását is vállaljuk. Gépparkunkat szintén gyarapítottuk az évek során, egy HERBER típusú csőhajlító géppel. Így lett teljes a géppark, amivel a termelés gyors, pontos és folyamatos lehetett.

Ez a többféle tevékenységi kör hol kiegészíti egymást, hol erősítik egymást, igy tervezhetőbbé és termelékenyebbé válik a munkavégzés. Persze ehhez mindenképpen szakemberekre van szükség, úgy az irányítás, a szervezés és persze a fizikai munkavégzésnél is. Nálunk ez az évek folyamán fokozatosan kialakult, a minőség és a precíz munka előbb-utóbb meghozza a várt eredményt!